2242025500 4ο χλμ Επαρχιακής Οδού, Κως kappafuneral@yahoo.gr
hero image
ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΝΙΚΟΣ | Γραφείο Τελετών Κως - Δωδεκάνησα
Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις είναι ένα πολύ σημαντικό μυστήριο. Είναι μια ημέρα μνήμης για τους ανθρώπους που έχουν φύγει, είναι ένας ακόμη δυνατός αποχαιρετισμός, είναι ένας τρόπος για να τιμήσουμε βαθιά αυτούς που χάσαμε. 
 
Ακόμα, τα μνημόσυνα είναι πολύ σημαντικά γιατί δίνεται η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία, να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος. Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται είναι: τα σαράντα, τα τρίμηνα, τα εξάμηνα, στο ένα χρόνο καθώς και τα τρία χρόνια από την κηδεία όπου γίνεται και η εκταφή.
 
Το το γραφείο μας " Τελεταί Καππα " το οποίο εδρεύει στη Κω, αναλαμβάνει να οργανώσει για εσάς τα αντίστοιχα μνημόσυνα, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους, παρέχοντας μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.
 
Προγραμματίζουμε έγκαιρα τα μνημόσυνα που επιθυμείτε, σε ενορία ή κοιμητήριο, ενώ το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας φροντίζει για την πραγματοποίηση μιας αρμονικής και αξιοπρεπής τελετής. Η συνεργασία μας με τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
Μαζί λοιπόν, θα σχεδιάσουμε και θα τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου σας εκλιπόντα και με συμπονετικό τρόπο θα προσαρμόσουμε συνολικά τις υπηρεσίες του μνημόσυνου, κατόπιν των επιθυμιών σας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το γραφείο μας " Τελεταί Καππα " το οποίο εδρεύει στο 4ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ στη Κω . Βρισκόμαστε πάντοτε εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.