2242025500 4ο χλμ Επαρχιακής Οδού, Κως kappafuneral@yahoo.gr
hero image
ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΝΙΚΟΣ | Γραφείο Τελετών Κως - Δωδεκάνησα
Αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων όταν αποβιώσουν να ενταφιαστούν στη γενέτειρά τους, αντί του τόπου διαμονής τους. Στο γραφείο μας " Τελεταί Καππα "  το οποίο εδρεύει στη Κω, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πλήρως τη μεταφορά της σορού και την τέλεση της κηδείας, σε όλη την Ελλάδα και μπορούμε να αναλάβουμε ακόμα και τον επαναπατρισμό τις σορού.
 
Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία, μπορούμε να αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες και τα χαρτιά που χρειάζονται για τον επαναπατρισμό της σορού από οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. 
 
Ακόμα, εκτός από τις περιπτώσεις επαναπατρισμών εξωτερικού, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σορού από όλη την Ελλάδα προς την Κω αλλά και το αντίστροφο, καθώς και την τέλεση κηδειών, για εσάς που επιθυμείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο, να ενταφιαστεί στον τόπο καταγωγής του.
 
Κάθε μεταφορά σορού γίνεται με αυστηρή τήρηση όλου του νομοθετικού πλαισίου περί μεταφοράς των νεκρών εντός ή εκτός του κράτους και μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλα τα μέσα, με πλοίο, αεροπλάνο ή και οδικώς με δικά μας πολυτελή οχήματα.
 
Φροντίζουμε μεταξύ άλλων για ένα καλό προγραμματισμό της κηδείας, την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων και αδειών μεταφοράς, την κατάλληλη προετοιμασία και περιποίηση της σορού.
 
Εσείς μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε οτιδήποτε αφορά στη μεταφορά ή στον επαναπατρισμό της σορού καθώς και στις υπόλοιπες διαδικασίες.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το γραφείο μας " Τελεταί Καππα "  το οποίο εδρεύει στο 4ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ στη Κω . Βρισκόμαστε πάντοτε εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.